Privé detective

RBZ recherche levert privedetective diensten in de hele Benelux. Sinds 2006 werken wij voor een groot aantal vaste opdrachtgevers, maar ook voor particulieren en advocaten. Omdat RBZ over een team van ervaren privedetectives beschikt kunnen wij in principe alle onderzoeken voor u uitvoeren.

 

Een intake en adviesgesprek zijn ten alle tijden kosteloos!

 

 

Alimentatie

Wanneer u signalen heeft dat uw ex partner samenwoont, kunt u dit door onze ervaren privedetectives laten aantonen. Na een gedegen onderzoek ontvangt u een rapport met bewijsmateriaal. Dit bewijs kunt u gebruiken om de partneralimentatie te beeindigen of te verminderen. Wij zijn bekend met de wetgeving en adviseren u gedurende het gehele traject. Wanneer u een advocaat nodig heeft, kunnen wij u in contact brengen met een ervaren familierecht advocaat. Wij hebben een slagingsperentage van ruim 90% met alimentatieonderzoeken. Wij streven naar een oplossing zonder gerechtelijke procedure, vaak is het rapport met bewijs genoeg om te onderhandelen met de tegenpartij. Als bewijs van de door ons gevoerde en gewonnen zaken, kunt u ten alle tijden de website van rechtspraak.nl raadplegen.

 

Afluister onderzoek

Heeft u het vermoeden dat u wordt afgeluisterd?

Gebeuren er vreemde dingen of lekt er informatie die niemand anders kan weten? Neem direct contact op met RBZ. Wij onderzoeken of u inderdaad wordt afgeluisterd. Ook onderzoeken wij direct of er een hacker actief is op uw computer of mobiele apparatuur. Zo bent u verzekerd dat uw privegegevens niet op straat belanden.

 

Observatie

Hierbij kunt u denken aan het vaststellen van een woonadres, activiteitenonderzoek, vaststellen werkgever, vaststellen relatie of omgang. Een privedetective van RBZ is ten alle tijden discreet en uiterst behoedzaam. Omdat wij over speciale observatietechnieken beschikken is de kans op ontdekking zeer minimaal. Tevens gebruiken onze detectives aangepaste voertuigen om in elke omgeving onopvallend te kunnen werken.

 

Overspel partner

Heeft u vermoedens dat uw partner overspel pleegt? Of twijfelt u aan de eerlijkheid van uw partner? Door het inschakelen van een prive detective komt u achter de waarheid. Geheel discreet zorgen wij voor bewijs met beelden en rapportages. Na het onderzoek overhandigen wij u het sluitende bewijsmateriaal. Uiteraard gebeurd alles volkomen discreet. U bepaald wat er met de uitkomst van onderzoek gebeurt.

 

Overige onderzoeken

Voor overige onderzoeken kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij kunnen alle gewenste onderzoeken voor u uitvoeren. Ook losse observaties zijn mogelijk. Ook onderzoek naar afpersing of stalking behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Zoekt u een privédetective in Limburg of Brabant?

 

Neem gerust contact op zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

 

Tel. 046 7112182

 

Mail. info@rbz-recherche.nl

Testimonials

RBZ Recherche is een erkend onderzoeksbureau met vergunning van Justitie

 RBZ Recherche Justitie POB 1107

Wenst u een afspraak te maken?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking