Bedrijfsrecherche

RBZ is een goede keuze wanneer u overweegt om gebruik te maken van bedrijfsrecherche diensten. Wij beschikken over een ervaren team van bedrijfrechercheurs en privedetectives. Dankzij onze discrete en zorgvuldige werkwijze hebben wij reeds veel bedrijven kunnen bijstaan. Dankzij onze kwaliteit van onderzoek hebben wij een aantal vaste opdrachtgevers.

 

Diefstal of fraude

Heeft u vermoedens van diefstal door personeel? Neem zo snel mogelijk contact op met RBZ. Wij kunnen u advies geven en wanneer nodig een passende oplossing bieden. U behoud ten alle tijden de regie. RBZ levert sluitend bewijs met na afloop een rapportage die rechtsgeldig is.

 

Ziekteverzuim

Indien u twijfels heeft over het ziekteverzuim van een werknemer, neem contact op met RBZ. Wij kunnen middels onderzoek aantonen of de betreffende medewerker terecht ziek is. Na het verzamelen van het benodigde bewijs, adviseren wij u over de te nemen maatregelen. Dit kan varieren van een aantekening in het personeelsdossier tot ontslag op staande voet.

 

Stalking, bedreiging, afpersing

Wanneer u last heeft van stalking of bedreiging, afpersing of andere ongewenste zaken, neem direct contact met ons op. Wij kunnen u gegarandeerd helpen!

 

Controleren personeel

Heeft u twijfels over het functioneren van personeel? Of wilt u weten of uw vertegenwoordiger zijn taken wel goed uitvoerd? Laat dit onderzoeken door RBZ. Ook wanneer u een mystery shopper nodig heeft kunnen wij u van dienst zijn. Uit onderzoek is gebleken dat de productiviteit van werknemers toeneemt nadat er een onderzoek door een recherchebureau heeft plaatsgevonden. Ook wanneer er vermoedens van drank of drugsgebruik op de werkvloer zijn kan RBZ uw zekerheid bieden en voor een passende oplossing zorgen. Laat u vrijblijvend informeren door een van onze bedrijfsrechercheurs.

 

Track en Trace apparatuur | Ladingdiefstal preventie

Wij leveren en verhuren de meest geavanceerde volgapparatuur die er bestaat. Track en trace kan uw kostbare bedrijfseigendommen beschermen tegen diefstal. Tevens kunt u via deze apperatuur ten alle tijden weten waar uw bedrijfsvoertuig of eigendom zich bevindt.

Zoekt u een privédetective in Limburg of Brabant?

 

Neem gerust contact op zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

 

Tel. 046 7112182

 

Mail. info@rbz-recherche.nl

Testimonials

RBZ Recherche is een erkend onderzoeksbureau met vergunning van Justitie

 RBZ Recherche Justitie POB 1107

Wenst u een afspraak te maken?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking